Partners:

Våra samarbetspartners!

Klicka på loggan för att komma till vår partnersida.

Vill Ni också vara med och stötta vårt projekt klicka här.

 

,

Sverigeuppdatering

Vi har nu varit hemma drygt ett halvår och vill härmed lämna en rapport om vad som hänt och är på gång i framtiden...

_DSC1746_redigerad-1.jpg

Vårt nya vardagsrum med lite bilder från seglatsen    

Tillbaks till startsida loggböcker  

Vi kom ju hem i slutet av april. Lägenheten vi lånade förra året var tillgänglig även denna sommaren, så vi flyttade glatt in där. Pengar behövdes så vi hoppade genast in o började jobba. Agneta på ambulansen i Jönköping o Hasse som kock på Gollfrestaurangen på Jönköpings Golfklubb. Sommaren gick fort och det var faktiskt skönt att vara hemma.

Vi fick tag i en egen hyreslägenhet i centrala Jönköping dit vi flyttade in den 1:a september. Skönt med en egen lya där vi kan rå oss själva. För att inte få båtabstinens tog vi fram och förstorade 14 st bilder från vår seglats som vi fyllde väggarna med. En ny säng införskaffades. Resten av möblemanget blev skänkta grejor från barnen o goda vänner!

_DSC1752_redigerad-1.jpg

Vårt vardagsrums fönster. Alla växter är skott från Thailand

_DSC1756_redigerad-1.jpg

Vardagsrum

_DSC1749_redigerad-1.jpg

Loggia med Vätterutsikt. Skönt att se vatten

Vi passade även på att ta en liten resa till Florens i Italien där vi njöt av god mat och vandrade runt i härliga miljöer.

Jobben fortsatte och Hasse blev kontaktad av personalrestaurangen på Fagerhults belysning som hade kris med personal. Hasse lovade 3 månaders heltid som kock under hösten med avslut innan jul.

Den 7:e januari flyger vi ner till Thailand för att sjösätta LAYA och segla henne till Langkawi i Malaysia och sedan tillbaks igen till Thailand. LAYA måste ut ur landet en gång per år och vi passar på att njuta av en månads seglats igen.

Som ni vet har vi ju lagt ut LAYA till försäljning och även sökt delägare men än så länge utan något resultat även om vi kan se ett visst intresse till delägarskap. Men vi får väl se annars hittar vi någon annan lösning...

_DSC1557.JPG

Centrala Florens

_DSC1562.JPG

Ponte Veccio

_DSC1622.JPG

Vinet klart för skörd

Vi kommer att vara tillbaks hemma i Jönköping igen i februari. Agneta fortsätter som timanställd på ambulansen och vi får väl se vad Hasse hittar på. Kockjobb finns i överflöd o kanske det dyker upp något lockande säljjobb. Det är spännande att se vad som erbjuds. Är öppen för ideer så hör av er om ni behöver tillskott...
Till nästa loggbok

All text & bild © Hans & Agneta Palmberg, Future Winds. Kontakt