Partners:

Våra samarbetspartners!

Klicka på loggan för att komma till vår partnersida.

Vill Ni också vara med och stötta vårt projekt klicka här.

 

,

Partners

 

Detta är våra partners som på olika sätt gynnat vårt projekt. Gynna dem det är de värda!!.

 

logga-svart-med-vit-text.png 

VÅR SYN PÅ DIN SYN!

Frågar du oss så menar vi att glasögon mycket väl kan vara en del av vår personlighet. Men det är inte alltid helt enkelt att hitta bågarna som passar just mig. Det är därför vi är här. För att hjälpa dig hitta rätt. Inte hjälpa dig hitta din personlighet – den har du redan hittat – men hjälpa dig att visa lite mer av den, genom ge dig rätt glasögonbågar. Sen kan vi aldrig sluta tycka att glasögon naturligtvis ska vara bekväma. Hur skulle det se ut om folk mest gick omkring hela dagarna med eleganta glasögon, som ständigt skavde och var obekväma – nej, bekväma glasögon med stil, det är vår grej det.

Välkommen!

Optiker Ullström

Västra Storgatan 7

553 15 Jönköping

Tel 036 – 12 19 68                  www.optikerullstrom.se

 

Bambuboden-200_133.jpg 

Bambuboden

säljer bambukläder & hemtextil av bambu.

Vår drivkraft är ett miljömässigt engagemang och en övertygelse om att det såklart ska gå att köpa kläder och hemtextilier som är både hållbara och snygga. Till vettiga priser. Och UTAN att ge avkall på kvalitet!

Bambutextil är ett förhållandevis nytt, mycket spännande material. Bambu växer utan behov av varken gödsling, konstbevattning eller bekämpningsmedel (växten har ett inbyggt, naturligt skydd mot kvalster, svamp och bakterier, som tygerna “ärver” - oberoende vetenskapliga studier visar att bambutygs naturligt anti-bakteriella egenskaper varar I upp till 50 tvättar). Textilierna är dessutom silkeslena och låter huden andas. Rekommenderas speciellt vid träning, i underkläder och i sängkläder!

www.bambuboden.se

 

 tryckopia200

Ett fullserviceföretag inom grafisk kommunikation

Tryckopia är ett av Sveriges äldsta digitaltryckeri. Vi levererar digitaltryck, storbild, ritning och efterbehandling. Vi tillhandahåller även lösningar för att beställa komplexa trycksaker på internet, Press&Print®.

www.tryckopia.se

Dessutom är det Tryckopia som producerat LAYAS fina banderoller. Bra insyns och vindskydd som man kan trycka vad som helst på. Håller i vind och sol.

 

F-S_logotyp_pres-kopiera.gif

Sveriges trivsammaste gym

Friskis&Svettis Jönköping är en oas i fitnessdjungeln. Att träna hos oss är rörelseglädje.

Vi finns i moderna lokaler mitt i City, i Huskvarna och på A6-området.

Välkommen att träna och uppleva hos oss.

www.jonkoping.friskissvettis.se 036-173150

www.facebook.com/friskisjkp

Laerdal_logo_200.jpg

www.laerdal.se

Johnson_Pump_Stacked_150mm.png

Johnson Pump Marine

SPX Flow Technology, Johnson Pump brand is one of the world’s leading manufacturers of pumps for marine use. Thanks to our over fourty years of marine pump experience, we know the boating industry well.

That’s why so many boat owners and leading manufacturers of marine engines and recreational craft trust Johnson Pump brand to provide solutions for all their pumping needs.

Our products for pleasure and commercial craft are sold all over the world through a network of authorised distributors and affiliated retailers

www.spx.com/en/johnson-pump-marine/

logotype.gif

Atlantis Dive College

Atlantis första butik slog upp dörrarna i Göteborg 1990 och vi har funnits med vår centralt belägna butik i Jönköping under Ulrik Sjögrens ägande sedan 1995. Under dessa år har vi samlat på oss stor erfarenhet gällande kurser, utfärder och utrustning som har med både professionell- och fritidsdykning att göra. Vi tar hand om dig oavsett om du är en blivande- eller en erfaren dykare och ser till att du får en gedigen, rolig och säker utbildning och dykning. Alla våra instruktörer är högt certifierade, engagerade och är duktiga pedagoger och vi erbjuder alltid utbildning av högsta kvalitet!

www.atlantis.se

All text & bild © Hans & Agneta Palmberg, Future Winds. Kontakt