Partners:

Våra samarbetspartners!

Klicka på loggan för att komma till vår partnersida.

Vill Ni också vara med och stötta vårt projekt klicka här.

 

,

Sommaren 2010 värme och sol!

dsc_0168

 

 

 

 29/7

Rosendala - Huskvarna

Hemma igen - Sammanfattning

 dsc_0620

Regnig hemseglats

 Efter frukost kastade vi loss på vår sista etapp under denna semester. Vädret var regnit men vi hade en fin halvvind som tog oss hem från Hjo på 6,5 tim.

Väl i hamn skurades däcket och allt plockade iordning.

innan vi hamnade i salongen med goda äggmackor.

 

Måste ju passa på att sammanfatta hela vår seglats. Sommaren 2010 går säkert till historien. Vi har haft fantastiskt fint väder och är väldigt nöjda med hela resan. LAYA har skött sig fint och inga stora problem har uppstått, förutom de spräckta vantskruvarna. Men vi är glada att vi upptäkte dessa i tid och hann byta dem innan någon olycka hände.

De första 2 veckorna var vi ensamma ombord, viket var skönt så vi hann gå ner i varv. Nästkommande 2 veckorna har vi haft besättningar hela tiden som avlöst varandra. Detta har varit väldigt trevligt och vi har haft jättekul tillsammans. Hoppas att besättningarna tycker detsamma!!

Norra Vättern är sevärd och det finns många pärlor att besöka. Vi har bara hunnit med en bråkdel av dessa ställen men de ligger säkert kvar till en annan gång.

Vi har diskuterat var vi skall ta vägen nästa år. Det har utkristaliserats 2st förslag. Antingen Skottland eller Rugen i Tyskland. Vi får väl se vad det blir.....

 

Totalt har vi avverkat 340,5 Nm = 630 Km.

 

 

 

 

 dsc_0623

Agneta skrubbar däck

 track sommar 2010

Vår färdväg under sommaren

 

All text & bild © Hans & Agneta Palmberg, Future Winds. Kontakt