Partners:

Våra samarbetspartners!

Klicka på loggan för att komma till vår partnersida.

Vill Ni också vara med och stötta vårt projekt klicka här.

 

Position via AIS.

OBS visar inte alltid oss, pga otillräkneliga landstationer

,
IMG_1104_redigerad-1-4.jpg

S/Y LAYA till SALU

Vi har efter moget övervägande beslutat att avsluta vår seglats och spendera mer tid i Sverige!

Vi är nöjda o glada med att under 4 år ha seglat 3/4 av jordens omkrets och känner oss tillfreds med det vi åstadkommit. Nu är det dags för oss att göra något annat...

Vi lägger därför ut LAYA för försäljning och erbjuder en FULLUTRUSTAD långseglare som säljs på plats här i Thailand. Vi tror att en ny ägare kan vara någon som vill prova på långseglarlivet med en båt som redan är i Sydostasien och /eller kanske vill fortsätta seglatsen med LAYA på världshaven.

Hon passar även som ett alternativ till annat boende i Thailand, då många svenskar köper lägenhet eller hus i tropikerna. Så om man är seglingintresserad kan ett segelfartyg vara ett intressant alternativ. LAYA är ett stort och bekvämt skepp med gott om plats för 6 personer ombord. Vi har uppläggningsplats på Phuket och mycket bra marinkontakter som vi gärna förmedlar om man vill vara kvar i Thailand.

Att köpa ett svenskregistrerat fartyg är enkelt och du äger i så fall LAYA helt själv utan inblandning av thailändska kumpaner... Hon är helt klar att efter sjösättning segla iväg, för all nödvändig utrustning finns redan ombord.

Inför och under säsongen 16/17 har LAYA servats och uppgraderats till ny nivå. Hon säljes med all utrustning ombord så det är bara att bunkra, proviantera o segla iväg.

Begärt pris 1 695 000:-                                         Kontakt: futurewinds@hotmail.com

Läs mer om LAYA:s specifikationer

All text & bild © Hans & Agneta Palmberg, Future Winds. Kontakt