snäcka_vit

Partners:

Våra samarbetspartners!

Klicka på loggan för att komma till vår partnersida.

Vill Ni också vara med och stötta vårt projekt klicka här.

Segla med oss

 

Säsongen 2016 / 2017 - Vi blir kvar på Thailands västkust!

Mönstra på S/Y LAYA som besättning med delade omkostnader.

DSC_0154_redigerad-1-2.jpg

Vi blir kvar i Thailand under nästa säsong! Vi åker tillbaks till LAYA i oktober och färdigställer henne under några veckor.

Vi kommer under säsongen segla på Thailändska västkusten. Kommer att ha Phuket / Krabi området som bas. Ibland drar vi ner ner till Langkawi i Malaysia för att förnya visum.

Ni kan nu mönstra på hos oss för bara en vecka och kombinera med en vecka på hotell. På så vis få ut allt av er semester.

Du behöver inte kunna segla! Vi kan :-) Men viktigt att du tycker det är kul att utforska nya öar och klarar av att segla/vara på sjön  några timmar varje dag. Varje kväll droppar vi ankaret o äter middag på restaurang i land. Frukost o lunch äter vi ombord.

Seglingsschema

Från och med 2016-11-18 Kommer vi att kunna ta emot gästbesättning!

Vi kommer då att segla med Phuket/Krabi som bas. Jul och nyår kommer vi att fira på Koh Lanta. Sedan fortsätter vi i Phuket/Krabi fram till den 17:e Januari då vi måste segla ner till Langkawi i norra Malaysia för visumförnyelse. Denna trip tar 5 dagar ner i lungt tempo då vi passerar härliga öar på väg söderut. På Langkawi stannar vi en vecka och sedan 5 dagar tillbaks till Phuket igen dit vi anländer 6:e februari. Det går utmärkt att mönstra på eller av på Langkawi för att få möjlighet att även besöka Malaysia, flygförbindelserna hit är fina.

Tillbaks i Phuket/Krabiområdet så fortsätter vi seglatsen i övärlden fram till 7:e mars då vi måste iväg till Langkawi igen med samma upplägg som här ovan. Vi kommer tillbaks till Phuket 27:e Mars. Därefter fortsätter vi fram till påsk. Har inte riktigt fastställt uppläggningsplats än så är ni intresserade runt påsk så hör av er.

Lämpliga flygplatser är Phuket eller Krabi när vi är i Thailand. Därifrån är det lätt att ta sig till oss. Självklart försöker vi att vara på plats men ni kan själva få ta en speedboat, minibuss eller dylikt till en mötesplats. Detta har vi i så fall kommunicerat innan. Väldigt goda förbindelser finns med speedboat överallt. Detta löser ni själva vid behov.

Till Langkawi så är det lätt att flyga. Antingen träffas vi på någon av turiststränderna eller i huvudstaden Khua.

_DSC8083_redigerad-1-2.jpg

LAYA på väg in i berömda Maya bay

Segling Thailand Säsongen 16/17
Vecka Platser kvar Segl omr
47 Fullt Phuket/Krabi
48 2 Phuket/Krabi
49 4 Phuket/Krabi
50 Fullt Phuket/Krabi
51 tom 22/12 Fullt Phuket/Krabi
52 Jul/Fullt Koh Lanta
1 Fullt Phuket/Krabi
2 Fullt Phuket/Krabi
3 3 S. Thailand
4 3 Langkawi
5 2 S. Thailand
6 4 Phuket/Krabi
7 Fullt Phuket/Krabi
8 Fullt Phuket/Krabi
9 4 Phuket/Krabi
10 4 S. Thailand
11 4 Langkawi
12 4 S. Thailand
13 2 Phuket/Krabi
14 4 Phuket/Krabi
15 4 Phuket/Krabi
16 4 Phuket/Krabi

Ovanstående är bara en indikation på besättningsläget. Ibland kan det vara byten mitt i en vecka. Kontakta oss för att vara säker

Vår rekomendation är att ni tar in nån natt på hotell när ni anlänt samt några nätter på hotell innan hemfärd (eller tvärtom) för att få ut det mesta av er semester...

Är du intresserad kontakta oss via mail och berätta lite om dig själv.

Ombord på LAYA finns 4st platser för gästbesättning, fördelat på 2 st hytter med gemensam toalett. Är du ensam kan du få dela hytt med andra. Vi förbehåller oss rätten att fördela platserna ombord.

 

Läs mer vad det innebär att vara besättning ombord.

Vi reserverar oss mot oförutsägbara händelser.....

 

All text & bild © Hans & Agneta Palmberg, Future Winds. Kontakt